Μεθοδολογία γραφείου

Προσωπικότητα - Ανάγκες πελατών

Κάθε μας πελάτης, ξεχωριστός. Κάθε μας έργο, ξεχωριστό. Αφουγκραζόμαστε το όραμα των ανθρώπων που έρχονται σε εμάς, εκπληρώνουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια τις ανάγκες των πελατών μας, προτείνουμε λύσεις με ταυτότητα και προσωπικότητα.

Σχεδιαστική εργονομία

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του, σχεδιάζουμε εργονομικούς χώρους που αυξάνουν τη λειτουργικότητα, την αρμονία και την απόδοση των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Μελετάμε τα απαραίτητα ανθρωπομετρικά δεδομένα για να δημιουργήσουμε πραγματικά λειτουργικούς, άνετους και παραγωγικούς χώρους διαβίωσης και εργασίας.

Μελέτη φωτισμού

Πραγματοποιώντας ολοκληρωμένες και άρτιες μελέτες φωτισμού, δημιουργούμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο, αναδεικνύουμε σημαντικά στοιχεία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και εξυπηρετούμε τις λειτουργικές ανάγκες του πελάτη. Η προσεκτική επιλογή και διάταξη του φωτός ισοδυναμεί με τη σωστή απόδοση χρωμάτων, υφών και σχημάτων και διαμορφώνει ευχάριστους και αποδοτικούς χώρους.

Μελέτη εφαρμογής

Αφιερώνουμε ποιοτικό και αποδοτικό χρόνο στη μελέτη εφαρμογής, ώστε να παραδώσουμε ένα αξιόπιστο και αισθητικά άρτιο έργο. Με λεπτομερή σχεδιασμό των κατασκευαστικών υλικών και των τεχνικών προδιαγραφών αλλά και συνεπή χρονικό προγραμματισμό, προβλέπουμε πιθανά προβλήματα στην εξέλιξη του έργου, αποφεύγοντας υπερβάσεις στο κόστος και τον χρόνο κατασκευής.

Αρχιτεκτονική ταυτότητα

Η μεταμόρφωση του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου, έχει την αρχιτεκτονική μας σφραγίδα. Με υψηλού επιπέδου αισθητική και ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα, βάζουμε τη δική μας  μοναδική υπογραφή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου σας.

  • Αρχιτεκτονική μελέτη κτηρίων
  • Εφαρμοσμένη τέχνη
  • Διακόσμηση
  • Εσωτερική αρχιτεκτονική
  • Μελέτη εφαρμογής
  • Μελέτη φωτισμού
All Rights Reserved 2024 © M-Interiors